Könyvelőváltás az ügyfeleink szemén keresztül 2023-ban (1.rész)

Böröcz Zoltán

2 évvel ezelőtt megkérdeztük akkori legújabb ügyfeleinket, hogy milyen velünk dolgozni, milyen volt az előző könyvelőcég velünk összehasonlítva.
1. rész linkje, 2. rész linkje

Nem öncélú öntömjénezés volt a cél, hanem szerettük volna bemutatni egy ügyfél szemén keresztül a váltás körülményeit, hangulatát, gyorsaságát, hiszen látjuk, hogy sokan nem a megfelelő könyvelőcégnél vannak, de nem mernek váltani, nehogy még nagyobb problémát húzzanak magukra. 

Most újabb ügyfeleket interjúvoltunk meg, fogadjátok szeretettel az összefoglalókat! Nagyon köszönjük ügyfeleinknek, akik az idejükkel és arcukkal vállalták a véleményüket!

Schubert Gyöngyi - Babyversum.hu

Interjú időpontja: 2023. október 4.
web: babyversum.hu

1. Mióta ismeri Zoliékat és mióta az ügyfelük?
2021 óta és 2022 óta vagyok az ügyfelük.

2. Korábban volt másik könyvelője?
Nem, ekkor alapítottuk a cégünket, egyből Zoliékkal kezdtünk.

3. Elégedett Zoliék munkájával?
Teljes mértékben.

4. Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni?
Nekem fontos a gördülékeny munka. A webáruházamon kívül van más cégem is, sajnos eléggé leterhelt vagyok, így szeretem olyan emberekkel körülvenni magam, akik segítik a munkám. Zoliék mindig teszik a dolgukat, ha gond van a mi részünkről, akkor nagyon készségesek, rugalmasak, és mindenre találnak megoldást.

5. Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében?
Teljes mértékben.

6. Másoknak mit mondana a Profit-Adó 2006 könyvelőirodáról?
Hogy egy nagyon kedves, ügyes, megbízható, dörzsölt 🙂 ember. Valljuk be, ez szükséges a mai világban.

7. Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?
Ilyen jellegű kérdésben nem kellett hozzájuk fordulnom, viszont akár vámmal, akár pénzügyi tanácsadásban kértem már segítséget, Zoli akkor is készségesen segített.

Vágovits Péter - vendéglátóipari vállalkozások

Interjú időpontja: 2023. október 4.
web: nagyonsiraly.hu

Zoliékat kb. 3 hónapja ismerem, amióta átvittem hozzájuk a könyvelésemet. Előtte 9 évig volt egy másik könyvelőm, de sajnos ő váratlanul elhunyt, emiatt kellett új könyvelőt keresnem.

Az átadás – átvétel nem volt egyszerű, hiszen az előző könyvelő teljesen egyedül dolgozott és a halála miatt Zoliék magukra maradtak. Mégis minden külső segítség nélkül, nagyon profin átvették a könyvelést. Emiatt is nagyon elégedett vagyok velük!

Nagyon közvetlenek, barátságosak, gördülékenyen veszik az akadályokat, felkészültek minden téren. Minden céges kérésemet szinte aznap teljesítik. A cégem ügyeit kimondottan biztonságban érzem náluk. A Profit-Adó 2006 könyvelőiroda egy nagyszerű csapat és csak ajánlani tudom őket mindenkinek annak ellenére is, hogy még csak pár hónapja vagyok náluk! Ilyen könyvelői háttérrel korábban még nem volt dolgunk.

Jurkó Erika - Freedom Family Kft.

Interjú időpontja: 2023. szeptember 27.

1. Mióta ismeri Zoliékat?
Először 2023. július 21-én találkoztunk.

2. Mióta az ügyfelük?
2023. augusztus 2-án óta egy új céggel szerződtünk. Zoliék tanácsára céget módosítottunk új adózási feltételekkel, mert így lényegesen kedvezőbb körülményekkel adózunk.

3. Korábban volt másik könyvelője?
Természetesen volt, de rossz tanácsokat kaptunk tőle sajnos.

4. Mik a különbségek a 2 könyvelőcég között?
Az előző könyvelőcégnél minden ránk hárult, a kérdéseinkre vagy nem vagy csak nagy időeltolódással kaptunk választ. Zoliéktól a kérdéseinkre a legtöbb esetben aznap választ kapunk.

5. Simán ment a könyvelőcégek közötti váltás? Rendben ment az átállás?
Nagyon sok segítséget kaptunk Zoliéktól az átálláshoz. A váltás Zoliék oldaláról nagyon olajozottan ment, a döccenőkben segítettek. Nagyon gyorsan kellett megoldani, mindenre 1 hét volt összesen a határidők miatt.

6. Elégedett Zoliék munkájával?
10-es skálán 10-es, de elfogult elégedett ügyfél vagyok, nagyon megkedveltem őket. Úgy jöttem ki a megbeszélésből, hogy mondtam Édesanyámnak telefonon, aki ugyancsak könyvelő, hogy a fiúk profik!

7. Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni?
Gyorsan jönnek a kérdésekre a válaszok, rugalmasak, az informatikai csatlakozással sem volt probléma, pontosan és időben készülnek el az anyagok.

8. Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében?
Teljes mértékben.

9. Másoknak mit mondana a Profit-Adó 2006 könyvelőirodáról?
Megbízhatóak, tapasztaltak, segítőkészek és tökéletesen értik a munkájukat. Azóta már rajtunk keresztül 3 új ügyfél jött a Zoliékhoz, őszintén tudom őket bárkinek ajánlani!

10. Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?
Eddig is többet adtak, mint amit ígértek. A régi egyéni vállalkozásom helyzetének a javításában is közbenjártak tanácsadással. Ez sokat számított nekünk, nagy segítség volt.

Ugrás a következő 3 interjúhoz (2. rész)

Ha átalányadózó voltál 2022-ben akár csak egy napra is, akkor a bevallási tervezetet semmiképpen se fogadd el, mert az SZJA bevallásnak tartalmaznia kell az átalányadós adatokat is, aminek a kitöltéséhez a könyvelődtől kérj segítséget.

Akár ezzel a témával kapcsolatban, akár más témákkal kapcsolatban szeretettel várunk irodánkban konzultációra, hívj vagy írj nekünk a lenti űrlap segítségével!

„Class aptent taciti sociosqu ad litora per conubia nostra, per inceptos himenaeos .Aenean non turpis vitae ligula tristique sagitt isras varius erat pulvinar eros pretium”

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzés a megírása pillanatában érvényes törvények és adószabályok alapján a legnagyobb gondossággal készült. Kérünk vedd figyelembe, hogy az adott szabályok változhatnak. Kérdezz meg minket vagy könyvelődet a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel, hogy képben legyél

Kérj tőlünk ajánlatot!

Ha valamelyik szolgáltatással kapcsolatban kérdés merült fel benned, vagy egy ötlettel fordulnál hozzánk, akkor keress nyugodtan az oldalon található elérhetőségek egyikén!

Ajánlatkéréshez kérlek, hogy töltsd ki az űrlapot, vagy küldd el ezeket az adatokat emailben.

Amennyiben szimpatikusak vagyunk neked és szeretnél velünk közösen dolgozni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi már nagyon várjuk a közös munkát! 🙂

Ajánlatkérés

hogy mindig
képben legyél

Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről

❗️ Elköltöztünk ❗️

Örömmel értesítünk, hogy elköltöztünk Veszprém belvárosába, az Ady Endre u. 5-ben a 3.emeletre!

Link

Várunk Benneteket szeretettel Veszprémben!