Könyvelőváltás egyszerűen, mit mondanak az ügyfeleink? (2.rész)

Böröcz Zoltán

Megkértük több ügyfelünket, hogy mondják el véleményüket a velünk való együttműködésről, itt olvashatjátok az interjúk második részét:

Bodanitz Anna - Jó Házak Bt. tulajdonos

Társasházak közös képviselete

Mióta ismeri Zoliékat? 2019. márciusától ismerem őket egy baráti ajánlás révén.

Korábban volt másik könyvelője? Igen

Miért váltott? Az előző könyvelőm pontatlan és trehány volt, nem jelentette le a dolgokat időben, emiatt egy csomó bírságot termeltek nekünk.

Mik a különbségek a korábbi és a jelenlegi könyvelő között? Bármikor felhívom őket, azonnal válaszolnak, pontosak, készségesek, kedvesek. Igazi együttműködő partnerek.

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? Nem sajnos, mert az anyagot nehezen kaptuk meg az előző könyvelőtől, azóta is jönnek elő csontvázak. Zoliék visszamenőleg el tudtak intézni adójóváírásokat, így nem mentünk tönkre. Valószínűleg, ha nem váltunk, már nem működne a cégünk.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? 10, maximális pontszám

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Mindig pontosak, amit ígérnek, azt megcsinálják. 100%-ban elérhetőek, értesítenek és tájékoztatnak mindenről, ami az üzletmenettel és a vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 100%-osan

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról? Mindig mindent megoldanak, akinek volt már könyvelője, látni fogja a különbséget. Szeretem őket, mert emberségesek és kedvesek a profizmus mellett.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?: A korábbi könyvelő által generált bírságok és adók rendezésében.

Lőrincz Róbert - Pyroland Kft. tulajdonos

Élelmiszer bolt és pirotechnikai üzlet

Mióta ismeri Zoliékat? Mióta ügyfelük?Fél évvel ezelőtt ismertem meg Zolit könyvelőváltás miatt.

Korábban volt másik könyvelője? Igen.

Miért váltott? Kettévált a korábbi cég, de pontatlanak voltak, főleg a Zoliékkal összehasonlítva.

Mik a különbségek a korábbi és a jelenlegi könyvelő között? Óriási a különbség, Zoliék rugalmasak, telefonon is mindig elérhetőek, az előzőnek mindig e-mailt kellett írni, aztán volt, hogy csak 2 nappal később válaszolt. Élelmiszerüzletem van, fontos nekem az azonnali reakció, mert sokszor kell kalkulálni. Ebbe nem fér bele, ha 2 nap múlva kapom meg az információkat. Zoliék személyesek, a korábbi személytelen volt. Zoli nagyon nyitott arra, hogy akár azonnal adjon tanácsot. Esti órákban, sőt hétvégén is volt már gyors üzleti beszélgetésünk.

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? A Zoliékon nem múlott semmi, az előző nehezen adta át, de persze az átvétel után minden simán ment.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? Egyértelműen 10.

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Munka szempontjából kitűnő.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 10: megoldott ezt-azt, mindig gyorsan reagálnak, jobb már nem is lehetne.

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról?
Precíz, vállalkozó barát könyvelő, aki érti a szakmáját.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék: Folyamatosan tájékoztatnak a legfrissebb pályázatokról és mindenféle új információkról.

Kemény Zoltán - EU-Pen Kft. tulajdonos

Papír írószer nagyker-kisker

Mióta ismeri Zoliékat? Mióta ügyfelük? 2020. júliusa óta, azaz kicsit több, mint 1 éve. Azóta a könyvelőm.

Korábban volt másik könyvelője? A régi könyvelőm ajánlotta Zoliékat, mert el volt csúszva mindennel és inkább átadott másnak.

Mik a különbségek a korábbi és a jelenlegi könyvelő között? Óriási, nem is tudom elmondani teljesen, de azért megpróbálom: Zoliék mindent mindig időben megcsinálnak és átküldenek, sőt mindent szinte azonnal megcsinálnak

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? Minden jól ment a Zoliék részéről.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? 10, ennél jobbat már nem is tudnék elképzelni. 🙂

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Azonnal megcsinálnak mindent, készségesek, pontosak, felhívják a figyelmem mindenre, korrektek.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 100%, maximális

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról?
Igazán jófej, közvetlen könyvelő, korrekt, nem takargat semmit. Segítőkész.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék: Mindig mindenről kapok tájékoztatást.

„Class aptent taciti sociosqu ad litora per conubia nostra, per inceptos himenaeos .Aenean non turpis vitae ligula tristique sagitt isras varius erat pulvinar eros pretium”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis arcu est. Quisque posuere est arcu, id hendrerit orci pulvinar id. Cras egestas metus sit amet felis accumsan, vitae placerat libero sodales. Morbi efficitur maximus massa et aliquam. Quisque vel viverra augue.

Nullam scelerisque erat nisl, eu aliquet quam porttitor et. Aliquam molestie sem augue, non egestas nunc sagittis in. Suspendisse vehicula turpis eget leo sollicitudin, dapibus commodo massa facilisis.

Ut ac tortor eget nibh condimentum congue. In facilisis porttitor iaculis. Etiam vestibulum, nisl nec molestie egestas, velit lorem venenatis tellus, pellentesque blandit nulla sapien accumsan velit. Vivamus purus nunc, dictum nec elit viverra, semper iaculis risus.

Megosztási lehetőségek:

Jelentkezz be hozzánk ZOOM online konzultációra és tedd fel a kérdéseidet személyesen nekünk

[ameliabooking]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Figyelem! A bejegyzés a megírása pillanatában érvényes törvények és adószabályok alapján a legnagyobb gondossággal készült. Kérünk vedd figyelembe, hogy az adott szabályok változhatnak. Kérdezz meg minket vagy könyvelődet a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel, hogy képben legyél

hogy mindig
képben legyél

Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről

❗️ Elköltöztünk ❗️

Örömmel értesítünk, hogy elköltöztünk Veszprém belvárosába, az Ady Endre u. 5-ben a 3.emeletre!

Link

Várunk Benneteket szeretettel Veszprémben!