PROFIT-ADÓ 2006 KÖNYVELŐ IRODA | KÖNYVELŐ VESZPRÉM | MÁR 17 ÉVE

Könyvelőváltás együtt, egyszerűen

Mi átvállaljuk a céged teljes körű könyvelését, így többé nem kell emiatt aggódnod! 2006 óta segítjük és könnyítjük a Veszprém és vonzáskörzetében levő vállalkozók munkáját. Sőt, már online is az egész ország területén. Könyvelő Veszprém.

Fordulj hozzánk bizalommal!

15% KEDVEZMÉNY!

15 évesek lettünk, ezért minden új ügyfelünk 15% kedvezményt kap!

Olvasd el a könyvelőváltással kapcsolatos interjúkat, amik ügyfeleinkkel készültek

Tisóczkiné Baranyai Tímea - Tisóczki Bt. tulajdonos

Oktatási szolgáltatások, szépség- és építőipar

Mióta ismeri Zoliékat? 2006-ban ismerkedtünk meg egy véletlen folytán, még az irodájuk alapításakor, azóta vagyok Zoli ügyfele.

Korábban volt másik könyvelője? Igen

Miért váltott? Az előző könyvelő figyelmetlensége miatt jelentős összegű adót kellett volna fizetni, melyre Zoli legális megoldásával mindenki számára elfogadható megoldás született. Az iroda azóta megszűnt. Májusban kellett találni egy könyvelőt, ami akkoriban egy nagyon nagy kihívás volt. Kényszer volt, egyik napról a másikra kellett megoldást találnom, így ismertem meg Böröcz Zolit.

Mik a különbségek a korábbi és a jelenlegi könyvelő között? Zoliék naprakészek, az ÁFA-t is aznap megmondják, abszolút képben vannak. Kicsit olyan, mint egy adótanácsadás: időről időre van egy leülés és segítenek az irányok meghatározásában. Zoliék szuper értékrenddel rendelkeznek, kérés nélkül is segítenek olyanban, ami hasznos a cégemnek.

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? Nem érzékeltem semmilyen leállást vagy bármi problémát.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? 10, pedig a 3. könyvelő a cégem életében.

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Családias szemlélettel rendelkezik, realitások talaján él, normális, kedves. Olyan, mintha a pénzügyi munkatársam lenne a cégemben.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 100%-ban korrektek, egyszer kaptunk egy büntetést, amit Zoli azonnal kifizetett, annak ellenére, hogy mi nem kértük. Pedig leadtak mindent Zoliék időben, de az anyag a NAV szerverén nem ment át. Így is magukra vállalták a felelősséget a munkájukért.

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról? Böröcz Zoli, a könyvelőm. Bízom benne, hogy hosszú ideig tudunk még együtt dolgozni. Ő az ideális könyvelő. A könyvelői viszonyunk mellett már egyre inkább barátok is lettünk. Emberileg és szakmailag is nagyon rendben van.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?: Adótanácsadás, pályázati lehetőségekre is felhívták a figyelmem, dolgozói foglalkoztatási kedvezmények-pályázatok lebonyolítását is vállalták, iránymutatást adnak a cégünk várható jövőjéről. Olyan tanácsokat-javaslatokat is adnak, amire nem kértük meg őket.

Somogyiné Pintér Lívia - Bakony Pack '98 Bt. tulajdonos

Csomagolóipari nagykereskedelem és vendéglátóipari egyszer használatos termékek forgalmazása

Mióta ismeri Zoliékat? Mióta ügyfelük? Zoliékkal 2020. augusztusa óta állunk szerződéses partneri kapcsolatban. Előtte sem személyesen, sem szakmai munkásságuk alapján nem ismertem őt, őket.

2020 júniusában egy szakmai cikk keltette fel az érdeklődésemet, amit Zoli írt. Ekkor kerestem rá az Interneten, és próbáltam tájékozódni felőlük. Rendkívül vonzó volt számomra, hogy egy olyan könyvelő irodát találtam a közelünkben, ami első látásra azokat az elveket, azt a fajta szakmai profizmust képviseli, amit én már nagyon régen kerestem. Nem sokat késlekedtem hamarosan személyes találkozó követte a kutakodásomat.

Két fiatal, lelkes, magas szakmai színvonalat ígérő, jól tájékozott, profi szoftverekkel felszerelt szakembert találtunk magunkkal szemben. Nem gondolkodtunk sokat, eldöntöttük, váltunk.

Korábban volt másik könyvelője? Vállalkozásunk, a Bakony-Pack ’98 Bt, 23 éve tevékenykedik a csomagolóanyag kereskedelem piacán, és 20 éve ugyanazzal a könyvelőirodával dolgoztunk együtt.  Az utóbbi években rendkívül sok adminisztrációs, szakmai jellegű problémát magamra kellett vállalnom, ami leterhelt.

Miért váltott? A váltás már érlelődött egy ideje, de a 2020 július 1-től bevezetett NAV adatszolgáltatási kötelezettség bevezetése, melyet nekem kellett a könyvelőiroda helyett végig vinnem végleg döntésre kényszerített. ….és ekkor jött szembe velem a Profit-Adó 2006 könyvelőiroda hirdetése. Vagyis… véletlenek nincsenek. 🙂

Mik a különbségek a korábbi és a jelenlegi könyvelő között? Ami első pillanattól etikailag is sokat jelentett az ismeretlenbe ugrásnál, a precíz, mindenre kiterjedő könyvelési szerződés, ami a közös munka alapját kötelezettségekkel és jogosultságokkal együtt lefekteti. Bármikor számíthatok rájuk, kérdéseimmel nem vagyok egyedül. Bevallási, fizetési határidők előtt, időben megkapom a tájékoztatást. Van lehetőség évente többször szakmai megbeszélésekre.

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? A könyvelőváltás minden vállalkozás életében szerintem egy nehéz döntés. Elengedni egy hosszú, már jól ismert beidegződésekkel működő közös munkát, – még akkor is, ha tudjuk a hiányosságait – nehéz feladat.  Nincs összehasonlítási lehetőség előre, hogy jól döntesz-e. Nekem az segített, hogy megfogalmaztam azokat a kritériumokat, amik az elvárásaim.

Visszatérve a kérdésre, egy váltás mindig nehéz, főként, ahogy mi tettük, év közben.  Szükség van az átadó-átvevő könyvelőiroda és a vállalkozás intelligens, körültekintő és szakmaiságot jól követő együttműködésére.  A szerződés aláírását követően Zoliéktól kaptunk egy listát, hogy mit kell az átadnunk, milyen ütemnek megfelelően. Röviden: nem volt egyszerű, de Zoliéknak köszönhetően viszonylag zökkenőmentesen éltük meg az átállást.

Mennyire elégedett Zoliék munkájával? Bő egy éve dolgozunk együtt, azt tudom mondani, hogy azt kapjuk az együttműködésünk során, amit megígértek. Elégedettek vagyunk.

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni?

  • Mert úgy érzem, hogy figyelnek ránk, nem veszünk el a sok ügyfél között, mindenkire megfelelő figyelmet fordítanak.
  • Szakmai kérdésekre szakmai válaszokat kapok.
  • Elérhetőek, rugalmasak.
  • Pontosak, precízek és naprakészek. Nem kell aggódnom a határidők miatt.
  • Igényük van a folyamatos fejlődésre, mind szakmai, mind technikai háttér tekintetében.
  • Új lehetőségekről mindig tájékoztatnak emailen, neten, vagy személyesen.
  • Udvariasak, kedvesek, magabiztosságot közvetítenek.
  • ….és sokkal nyugodtabban alszok, ahogy ezt meg is ígérték 🙂

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? A pénzügyi biztonság egy közös munka a vállalkozó és a könyvelőiroda között. Nincsenek kétségeim a precizitás felől, de nekem ezt is tanulnom kellett mellettük. Hónapok alatt folyamatosan engedtem el azt a kényszert, amit előtte sok évig megéltem, hogy feltegyem azt a kérdést, hogy biztos jól számoltak –e, biztosan így van-e. Bizonyítottak már, hogy ne legyenek kétségeim.

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról?
Amennyiben könyvelőt keresel, vagy könyvelőváltáson gondolkozol, ne habozz!
A felelősségtudat, a precizitás, a tapasztalat, a rugalmasság, a tudás megfelelő intelligenciával és vidámsággal ötvözve ez a Profit-Adó 2006 Könyvelőiroda.

..és, ha olyan környezetre vágysz, ahol fontosnak érezheted a vállalkozásod és biztonságban pénzügyeidet és számodra is fontos a nyugodt alvás, akkor válaszd Őket! 🙂

Bodanitz Anna - Jó Házak Bt. tulajdonos

Társasházi közös képviselet

Mióta ismeri Zoliékat?: 2019. márciusától ismerem őket egy baráti ajánlás révén.

Korábban volt másik könyvelője? Igen

Miért váltott? Az előző könyvelőm pontatlan és trehány volt, nem jelentette le a dolgokat időben, emiatt egy csomó bírságot termeltek nekünk.

Mik a különbségek? Bármikor felhívom őket, azonnal válaszolnak, pontosak, készségesek, kedvesek. Igazi együttműködő partnerek.

Simán ment a könyvelő váltás? Rendben ment az átállás?: nem sajnos, mert az anyagot nehezen kaptuk meg az előző könyvelőtől, azóta is jönnek elő csontvázak. Zoliék visszamenőleg el tudtak intézni adójóváírásokat, így nem mentünk tönkre. Valószínűleg, ha nem váltunk, már nem működne a cégünk.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? 10, maximális pontszám

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Mindig pontosak, amit ígérnek, azt megcsinálják. 100%-ban elérhetőek, értesítenek és tájékoztatnak mindenről, ami az üzletmenettel és a vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 100%-osan

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról? Mindig mindent megoldanak, akinek volt már könyvelője, látni fogja a különbséget. Szeretem őket, mert emberségesek és kedvesek a profizmus mellett.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék? A korábbi könyvelő által generált bírságok és adók rendezésében.

Lőrincz Róbert - Pyroland Kft. tulajdonos

Élelmiszer kereskedelmi és pirotechnikai vállalkozás

Mióta ismeri Zoliékat? Fél évvel ezelőtt ismertem meg Zolit könyvelőváltás miatt.

Korábban volt másik könyvelője? Igen

Miért váltott? Kettévált a korábbi cég, de pontatlanak voltak, főleg a Zoliékkal összehasonlítva.

Mik a különbségek? Óriási a különbség, Zoliék rugalmasak, telefonon is mindig elérhetőek, az előzőnek mindig e-mailt kellett írni, aztán volt, hogy csak 2 nappal később válaszolt. Élelmiszerüzletem van, fontos nekem az azonnali reakció, mert sokszor kell kalkulálni. Ebbe nem fér bele, ha 2 nap múlva kapom meg az információkat. Zoliék személyesek, a korábbi személytelen volt. Zoli nagyon nyitott arra, hogy akár azonnal adjon tanácsot. Esti órákban, sőt hétvégén is volt már gyors üzleti beszélgetésünk.

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? A Zoliékon nem múlott semmi, az előző nehezen adta át, de persze az átvétel után minden simán ment.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? Egyértelműen 10.

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Munka szempontjából kitűnő.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 10-es: megoldott ezt-azt, mindig gyorsan reagálnak, jobb már nem is lehetne.

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról? Precíz, vállalkozó barát könyvelő, aki érti a szakmáját.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?: Folyamatosan tájékoztatnak a legfrissebb pályázatokról és mindenféle új információkról.

Kemény Zoltán - EU-Pen Kft. tulajdonos

Papír írószer kisker-nagyker

Mióta ismeri Zoliékat? 2020. júliusa óta, azaz kicsit több, mint 1 éve. Azóta a könyvelőm.

Korábban volt másik könyvelője? A régi könyvelőm ajánlotta Zoliékat, mert el volt csúszva mindennel és inkább átadott másnak.

Mik a különbségek? Óriási, nem is tudom elmondani teljesen, de azért megpróbálom: Zoliék mindent mindig időben megcsinálnak és átküldenek, sőt mindent szinte azonnal megcsinálnak

Simán ment a váltás? Rendben ment az átállás? Minden jól ment a Zoliék részéről.

1-10-es skálán mennyire elégedett Zoliék munkájával? 10, ennél jobbat már nem is tudnék elképzelni 🙂

Mik azok a pontok, amik miatt szeret Zoliékkal együttműködni? Azonnal megcsinálnak mindent, készségesek, pontosak, felhívják a figyelmem mindenre, korrektek.

Mennyire érzi biztonságban a cégének a pénzügyeit Zoliék kezében? 100%, maximális

Másoknak mit mondana Böröcz Zoliról? Igazán jófej, közvetlen könyvelő, korrekt, nem takargat semmit. Segítőkész.

Volt-e arra példa, hogy a szigorúan vett megbízott könyvelési területen kívül más dolgokban is segítettek Zoliék?: Mindig mindenről kapok tájékoztatást.

A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOK SIKERÉÉRT KÖZÖSEN

Kikre is fogod rábízni a céged könyvelését?

17

év tapasztalat

135

elégedett ügyfél

Szia, Böröcz Zoltán vagyok

Azért alapítottam könyvelő irodát, hogy a hozzám forduló cégvezetők biztonságban tudhassák a vállalkozásuk könyvelését, illetve adóügyeit.

A 2006-os indulás óta rendszerint ugyanazt a két mondatot kapjuk vissza az ügyfeleinktől:

 • végre valódi válaszokat kaptam a kérdéseimre, és tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzátok!
 • leírhatatlan érzés, hogy minden rendben van a könyvelésükkel! Most már nem kell aggódnom, hogy a NAV megtalál valami büntetéssel!

Biztosíthatlak róla, hogy

Takács Zoltán kollégámmal együtt dolgozva mindig készséggel állunk a rendelkezésedre, és naprakész szakmai tudással támogatjuk a cégedet. Bármikor bizalommal fordulhatsz hozzánk, hiszen szívügyként kezeljük minden egyes ügyfelünk vállalkozását.

Mutatjuk, hogy fog kinézni a közös munka
Könyvelő Veszprém

1

Az ajánlatkérésed után felvesszük veled a kapcsolatot, majd egy megbeszélés keretében részletesen átbeszéljük céged működését, a megoldásra váró kihívásokat.

2

A megbeszélés után megkapod az ajánlatunkat, benne minden lényeges tudnivalóval. Amint megérkezik az igenlő válaszod, már indulhat is a közös munka.

3

Hozzáférést biztosítasz a céged által használt számlázó programhoz, hogy minél hatékonyabban intézhessük a könyveléssel kapcsolatos teendőket.

4

Negyedéves szinten kimutatásokat készítünk, hogy folyamatosan ráláthass az eredményekre.

5

Az együttműködés kezdetétől rendelkezésedre állunk, kereshetsz minket bátran adóügyi kérdésekben, mi pedig mindig segítünk neked.

Olvasd el a szakmai bejegyzéseinket

Áraink

A szolgáltatások díjazása minden esetben egyéni megállapodás eredménye, az alábbi minimum árak csak kiindulásként szolgálnak.
Áraink 2023. január 1.-től változtatásig érvényesek.

Könyvelés

Egyéni vállalkozó (KATA): 15.000Ft-tól
Egyéni vállalkozó (Átalányadó): 25.000Ft-tól
Egyéni vállalkozó (Normál): 30.000Ft-tól

Gazdasági társaság (Kft, Bt): 35.000Ft-tól
Alvó cég (Kft, Bt): 15.000Ft
Éves zárás díja: 1 havi könyvelési díj

Bérszámfejtés

Efo, normál, passzív jogviszonyok: 3 700 Ft/fő/hó 

Adótanácsadás

Tanácsadási díj meglévő ügyfeleinknek, ill. újonnan induló vállalkozásoknak: 30.000Ft/óra

Tanácsadói díj már működő, de még nem szerződött partnereinknek: 60.000Ft/óra
Amennyiben irodánk ügyfele leszel az adótanácsadás után 30 napon belül, akkor a könyvelési díjadból jóváírjuk a különbözetet.

SZJA bevallás

Munkaviszonyból származó bérjövedelemmel érintett adóbevallás:
6.000Ft

Ingatlan értékesítésből származó jövedelemmel érintett adóbevallás: 8.000Ft

Adóvisszatérítéssel érintett adóbevallás:
8.000Ft

Kérj tőlünk ajánlatot!

Ha valamelyik szolgáltatással kapcsolatban kérdés merült fel benned, vagy egy ötlettel fordulnál hozzánk, akkor keress nyugodtan az oldalon található elérhetőségek egyikén!

Ajánlatkéréshez kérlek, hogy töltsd ki az űrlapot, vagy küldd el ezeket az adatokat emailben.

Amennyiben szimpatikusak vagyunk neked és szeretnél velünk közösen dolgozni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi már nagyon várjuk a közös munkát! 🙂

Ajánlatkérés

hogy mindig
képben legyél

Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről